Прес-центр3 грудня 2019, 11:12

Олексій Ляшенко очолив прокуратуру Луганської області

Заступник Генерального прокурора України Гюндуз Мамедов представив новопризначеного прокурора Луганської області Олексія Ляшенка.

Голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай також узяв участь у представленні та привітав Олексія Ляшенка.

"Сьогодні призначено нового прокурора Луганщини. Сподіваюсь, що попереду у нас спільна робота щодо забезпечення законності та захисту прав наших громадян", - прокоментував подію Сергій Гайдай.

Звертаючись до колективу прокуратури області, Гюндуз Мамедов наголосив: "Нам потрібна принципова позиція щодо боротьби із злочинністю. Це і є запорука результату. Неприйняття корупції, дотримання законодавства, чесність та порядність – це ознаки тих правоохоронних органів, яким довіряє суспільство".

Він додав, що новий очільник добре знає регіон та його специфіку.

Олексій Ляшенко подякував керівництву Генеральної прокуратури за довіру та наголосив, що основним завданням діяльності прокуратури Луганської області буде повернення довіри суспільства та створення умов, за яких кожен громадянин буде почувати себе захищеним.

Довідково: Олексій Сергійович Ляшенко народився 21 березня 1985 року в місті Харків. В органах прокуратури працює з 2007 року. З травня 2017 року обіймав посаду військового прокурора Луганського гарнізону Об’єднаних сил. Є учасником бойових дій.