Прес-центр29 травня 2020, 12:05

Отримана гуманітарна допомога

Органи та установи соціального захисту населення  різних форм підпорядкування Міловського району отримали допомогу для захисту працівників від коронавірусу  COVID-19.  Відповідно до Меморандумів про взаємопорозуміння та співпрацю між Луганською обласною державною адміністрацією – обласною військово – цивільною адміністрацією та відокремленим підрозділом іноземної неурядової організації «АКТЕД» в рамках проекту «Зменшення ризику катастроф та вразливості населення в Східній Україні», що фінансується в рамках цивільного захисту та гуманітарної допомоги Європейського Союзу та Відділу з надання гуманітарної допомоги у разі виникнення надзвичайних ситуацій (OFDA), який є підрозділом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), за результатами аналізу потреб та оцінки ситуації, яка виникла у зв’язку із поширенням корона вірусної інфекції COVID-19 на території Луганської області.
         Текстильні захисні маски багаторазового використання отримали працівники управління соціального захисту населення Міловської РДА- 25 шт. КУ «Територіальний центр обслуговування» - 60 шт. центр соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді - 30 шт.
         Висловлюємо щиру вдячність за небайдуже ставлення до проблем соціальної сфери. Сподіваємося на подальшу співпрацю і взаєморозуміння.