Прес-центр10 вересня 2019, 17:09

Підведено підсумки районного фотоконкурсу «Край, в якому живу»

З 01 травня по 31 липня на Міловщині тривав районний фотоконкурс «Край, в якому живу». Конкурсні роботи подавалися учасниками за трьома номінаціями: «Природа» (пори року, природні явища, дива природи, пейзажі), «Історичні пам’ятки» (споруди або пам’ятки) та «Емоції в кадрі» (про себе, оточуючих, стосунки, кохання, сім’я, друзі, трудові будні, спорт, світ захоплень, відпочинок, посмішка тощо). Одна з основних конкурсних вимог – учасник фотоконкурсу мав бути автором робіт, а самі фотороботи повинні були створені на території Міловського району впродовж 2017-2019 років.
Усього у фотоконкурсі взяло участь 11 осіб. Завершилось оцінювання 15 серпня. Трьох переможців у зазначених номінаціях визначило конкурсне журі. Ще троє переможців визначились за результатами народного голосування в соціальній мережі Facebook.
Отже, за рішенням журі перемогу у фотоконкурсі отримали:
- у номінації «Емоції в кадрі» - Дар’я Коршун, головний спеціаліст відділу організаційної роботи та розгляду звернень громадян апарату районної державної адміністрації;
- у номінації «Природа» - Тетяна Рубан, учениця 11 класу Зориківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів; вона також отримала перемогу в цій номінації за рішенням народного голосування в соціальній мережі Facebook.
У номінації «Історичні пам'ятки» перемогу отримала Владислава Кравцова, студентка Харківського національного економічного університету. Також Владислава отримала перемогу у номінаціях «Емоції в кадрі», «Історичні пам'ятки» за рішенням народного голосування у соціальній мережі Facebook.
Нагородження переможців і учасників фотоконкурсу відбулося 23 серпня під час святкового заходу до Дня Незалежності України.