Прес-центр30 листопада 2017, 18:11

Питання проходження опалювального сезону 2017-2018 років розглядалося цими днями у райдержадміністрації

У середу, 29 листопада 2017 року, голова райдержадміністрації Артур Король та голова районної ради Юрій Кошута перевірили роботу котельні Зориківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Протягом жовтня місяця за рахунок коштів місцевого бюджету було здійснено капітальний ремонт цієї котельні, під час якого проведено заміну чотирьох котлів та іншого обладнання. Загальна вартість ремонтних робіт склала 375 тис. грн.
Сьогодні, 30 листопада 2017 року, заступник голови райдержадміністрації Олександр Альчаков провів засідання штабу з організації роботи житлово-комунального господарства та об’єктів соціального призначення району в осінньо-зимовий період 2017-2018 років, під час якого розглядалося питання забезпечення засобами дистанційної передачі даних вузлів обліку природного газу на об’єктах соціальної сфери Міловського району відповідно до чинного законодавства.
За результатами розгляду керівникам зазначених підприємств запропоновано визначити суми коштів, необхідних для встановлення засобів дистанційної передачі даних, та включити їх до бюджетних запитів на наступний рік. Також під особистий контроль потрібно взяти проведення платежів за енергоносії та їх використання.