Прес-центр12 квітня 2019, 16:04

"Правила безпечні – для кожного в житті доречні": у Міловому пройшов районний фестиваль дружин юних пожежних

Вже багато років на початку квітня шкільні команди юних рятівників Міловщини збираються на районний фестиваль дружин юних пожежних. Цьогоріч захід відбувся 12 квітня, в районному Будинку культури.
Традиційно фестиваль проводиться з метою засвоєння учнями правил поведiнки та дiй у випадку пожеж та  інших надзвичайних ситуаціях, популяризації серед дітей і молоді здорового й активного способу життя, розвиток та прояв особистих творчих здібностей дітей та підлітків.
Відкрив фестиваль перший заступник голови Міловської районної державної адміністрації Віталій Рукавіцин, звернувшись з вітальними словами до його учасників.
Під час конкурсів команди активно демонстрували свої здібності – артистизм, кмітливість, дотепність, гумор, змістовність, оригінальність, хореографічну і вокальну майстерність. Девізом усіх виступів став вислів – правила безпеки треба знати і пам’ятати, а у разі біди слід телефонувати до працівників ДСНС за номером «101».                             
Переможцем районного фестивалю ДЮП-2019 стала команда «Вогонь сердець» опорного навчального закладу «Міловська гімназія». Друге місце дістала команда «Прометей» Новострільцівського навчально-виховного комплексу. Третє місце посіла команда «Фаєр» Мусіївського навчально-виховного комплексу.
Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!