Прес-центр14 листопада 2017, 18:11

Представники Українського кризового медіа-центру завітали до Міловського краєзнавчого музею

Представники Українського кризового медіа-центру побували сьогодні, 14 листопада 2017 року, на Міловщині.
Куратор мистецького напрямку медіа-центру Леонід Марущак розповів, що вже другий рік поспіль Український кризовий медіа-центр реалізує мистецький проект «Музей відкрито на ремонт» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), основна ідея якого полягає у перетворенні музеїв на сучасні культурі центри, що активно включені у життя свого міста і формують гуманітарну політику своїх регіонів. У рамках реалізації проекту представники центру ознайомлюються із діяльністю музеїв, вивчають досвід і методи роботи музейних закладів для подальшої співпраці та реалізації спільних проектів.
Звертаючись до присутніх із словами привітання, голова райдержадміністрації Артур Король зазначив, що Міловщина багата на історію, події та цікавих і талановитих людей. Тож нам є чим пишатися. «Звісно, певні проблеми сьогодні у сфері культури існують, - зауважив керівник району, - та вони не залишаються поза увагою районної влади. Головне – потрібно зробити все, аби наші нащадки мали змогу побачити живу історію рідної землі».      
У ході зустрічі директор районного краєзнавчого музею Галина Фетисова провела для гостей цікаву екскурсію, із задоволенням розповідаючи про кожний музейний експонат, та презентувала досвід дослідницької, просвітницької і комунікаційної діяльності музею.