Прес-центр30 квітня 2020, 16:04

Привітання голови Міловької районної державної адміністрації Віталія Рукавіцина з Днем праці

Шановні жителі Міловського району, від імені районної державної адміністрації та районної ради, від себе особисто щиро та сердечно вітаю усіх вас із святом Першотравня, з Днем праці!
Це свято уособлює прагнення людей до миру, рівності та плідної праці. Мирна праця – це величезна цінність, що гарантує стабільність й порозуміння в суспільстві, забезпечує процвітання та добробут нашої країни.
1 травня – свято для кожного, хто своєю щоденною працею створює завтрашній день, процвітання і благополуччя нашого району та України в цілому. Адже чесна і добросовісна праця – основа успішного розвитку будь-якого суспільства.
Тому хочу висловити щиру подяку усім людям праці за повсякденну наполегливу роботу на благо Міловщини та країни, відданість обраній справі, уміння успішно реалізовувати всі плани та починання.
Бажаю вам, вашим рідним і близьким гарного настрою, міцного здоров'я, щастя і благополуччя. Успіху, радості, натхнення і сил вам для здійснення всіх планів і починань. Нехай гарний весняний настрій супроводжує вас протягом всього року!
Хай панує мир і злагода у ваших оселях!
З повагою,
голова Міловської РДА                                                         Віталій РУКАВІЦИН