Прес-центр30 квітня 2020, 09:04

Привітання голови Міловької районної державної адміністрації Віталія Рукавіцина з Днем прикордонника України

Шановні охоронці державних рубежів! Дорогі ветерани-прикордонники!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня прикордонника.
Міловщина - найсхідніша точка України, окраїна північно-східної частини Луганської області й України. Наш район нерідко називають східним форпостом України. Тому ми як ніхто розуміємо, що ваша служба важка, небезпечна, вимагає дисципліни і витримки, але водночас це почесний обов'язок, який дозволяє нам мирно працювати, мріяти, будувати майбутнє.
Ви - зразок професіоналізму, витримки й сміливості. Ваша стійкість та мужність є яскравим прикладом для підростаючих поколінь. Вартові державного кордону завжди були надійним захистом та опорою української держави, твердою гарантією безпеки. І сьогодні, в цей нелегкий для нашої країни час, Ви гідно стоїте на захисті Батьківщини її територіальної цілісності, з честю виконуєте свій конституційний обов`язок, захищаючи Україну від тих, хто намагається посягнути на її кордони. Ваша рішучість та високий професіоналізм яскраво свідчать про те, що українські кордони - непорушні, бо вони в надійних і сильних руках.
Цього святкового дня висловлюю глибоку вдячність Вам, шановні військовослужбовці та ветерани Державної прикордонної служби України, усім тим, хто нині сумлінно і самовіддано виконує почесний конституційний обов'язок щодо забезпечення недоторканності кордонів нашої Вітчизни.
Нехай небо над вашими головами буде спокійним та безхмарним, а у родинах панує радість та злагода. Бажаю Вам і Вашим сім'ям міцного здоров'я, щастя, життєвих гараздів, родинного миру і спокою. Нехай любов до Батьківщини й людська шана надихають Вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння рідному народу.
Зі святом вас, захисники українського кордону!
 
З повагою,
голова Міловської РДА                                    Віталій РУКАВІЦИН