Прес-центр9 листопада 2018, 15:11

Привітання голови Міловської райдержадміністрації Артура Короля із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва Міловщини!
 
Сердечно вітаю Вас із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва. Це свято усіх,  хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. 
Багата талантами Українська земля. Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. Своєю плідною працею та силою духу Ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте їх успіхи і досягнення.
Створюючи людям свято, Ви допомагаєте долучитися до справжніх витоків української культури, бачити в ній все саме найкраще і цінне. Ви відкриваєте чисте живе джерело світової культури, знайомите зі скарбами людської цивілізації.
Ваша нива завжди встелена добрими плодами, новими здобутками і високими досягненнями. Просвітницький характер Вашої діяльності несе в собі світло, любов та красу, примножує культурну спадщину нашої Міловщини.
Тож нехай не полишає Вас та завзятість і енергія, сила волі та витримка, яких не раз докладаєте до своїх щоденних старань.
Нехай відгукнуться Вам вдячністю Ваші діла. Здоров'я, добра, благополуччя Вам і Вашим сім’ям, реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги!  
Хай Господь береже Вас у своїй благодаті, в родинному затишку та злагоді на многії літа!
 
З повагою
 
Голова
райдержадміністрації                                          Артур Король