Прес-центр14 червня 2019, 15:06

Привітання голови Міловської райдержадміністрації Артура Короля з нагоди Дня медичних працівників

Шановні працівники та ветерани системи охорони здоров’я!

 

Споконвіку більше за всі скарби та будь-які надбання цінувалося здоров'я людини. А тому професія лікаря завжди була, є та залишиться однією з найнеобхідніших і найшановніших. Немає вищого і благороднішого покликання, аніж повертати людям здоров'я та життя, немає жертовнішої та гуманнішої професії, аніж професія медика. Ми від самого народження довіряємо вам найдорожче - своє життя і здоров’я. І Ви в будь-який час дня і ночі приходите нам на допомогу: змушуєте хворобу відступити, повертаєте надію і життя.

Низький уклін Вам за світлий розум, умілі і надійні руки, що дарують радість одужання, за Вашу відданість обраній назавжди професії. Велике Вам спасибі за те, що не зачерствіли душею, за те, що вистачає сили і витримки  творити добро.

Своєю невтомною працею ви повсякчас демонструєте приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом ви повертаєте людей до повноцінного життя, лагідним словом даруєте надію на одужання.

Прийміть найщиріші побажання міцного здоров'я, щастя, миру та спокою, тепла і розуміння від близьких, благополуччя вам та вашим рідним. Нехай ваша праця збагачується новим досвідом та добрими справами, а кожен прожитий день сповнюється гордістю за обрану професію, шаною і повагою вдячних жителів нашого району.

 

З повагою

 

Голова Міловської

райдержадміністрації                                                                                   Артур Король