Прес-центр19 жовтня 2018, 15:10

Привітання голови Міловської райдержадміністрації з 26-ю річницею створення Луганського, Харківського та Сумського прикордонних загонів

Шановні захисники кордону!

 

Дозвольте привітати всіх прикордонників та командирів з цією значною датою - 26-тою річницею створення Луганського, Харківського та Сумського прикордонних загонів Державної прикордонної служби України.

Саме цього дня, у 1992 році, на виконання розпорядження Президента України та наказу Голови Держкомітету – Командуючого Прикордонними військами України були створені ці прикордонні загони, які невдовзі приступили до охорони державних рубежів.

Не зважаючи на складні умови сьогодення, Ви з честю і гідністю виконуюте свій конституційний обов’язок, гідно несете нелегку прикордонну службу та залишаєтесь на варті нашого спокою.

Ви не лише охороняєте кордони нашої держави, а й піклуєтеся про завтрашній день усіх українців. Ви охороняєте мир на Україні, не шкодуючи власного життя. Щира вдячність Вам за це! Міцного Вам здоров'я, щастя та благополуччя! Нових вам успіхів на благо сильної, непереможної Батьківщини, нашої України!

Слава Україні!

 

З повагою

 

Голова Міловської

райдержадміністрації                                                                                      Артур Король