Прес-центр22 cічня 2018, 14:01

Привітання голови Міловської районної державної адміністрації Артура Короля з Днем Соборності України

Шановні мешканці району!
Щиро вітаю Вас з нагоди Дня Соборності  України.  Цей день увійшов до національного календаря як свято, яке ми відзначаємо на державному рівні з 1999 року, коли був підписаний відповідний Указ Президента України. Згідно з цим документом 22-е січня встановлено Днем Соборності України на знак проголошення у 1919 році Акту Злуки   молодої новоутвореної Української Народної Республіки та Західно-Української  Республіки. Він стверджує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за її волю і незалежність, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і непохитність та монолітність української нації.
Прийняття Акту Злуки стало величною маніфестацією єднання східних та західних українських земель, виявом політичної консолідації національної еліти, днем народження єдиної незалежної соборної держави.
Це свято нагадує нам, що український народ реалізував своє багатовікове прагнення жити у соборній державі, сповідувати єдині національні і суспільні цінності, спільними силами дбати про добробут народу.
Бажаю усім Вам міцного здоров’я, щастя, миру і плідної співпраці. Нехай все задумане буде успішно реалізоване. Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети — процвітання соборної, незалежної, демократичної та могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її кожного мешканця. Зі святом!
 
Артур Король,
голова райдержадміністрації