Прес-центр7 липня 2020, 15:07

Привітання керівництва Міловського району з Днем працівника природно-заповідної справи!

 
Це професійне свято встановлено Указом Президента України від 18 серпня 2009 року № 629/2009 з метою підтримки природно-заповідної справи, враховую­чи істотний внесок фахівців, професіоналів та не байдужих людей до сьогодення та майбутнього стану нашої природи і відзначається щорічно 7 липня.
Адже заповідна справа - це важливий напрям природоохоронної діяльності, по­кликаний зберігати та дбайливо використовувати унікальні й типові куточки при­роди.
Природа Міловщини - унікальна і прекрасна. Вона відновлює сили людини, дає натхнення, є домівкою для сотень рослин і тварин.
Тому шанувати, берегти природу повинна кожна людина незалежно від своє професії. Збереження об’єктів природно-заповідного фонду - завдання державної важливості. Завдяки невтомній праці кількох поколінь природоохоронців Міловщини вже багато зроблено у сфері природно-заповідного фонду краю. Триває робота по забезпеченню збереження генофонду тварин і рослин, різноманітне природних екосистем.
З нагоди професійного свята бажаємо вам натхнення, вагомих результатів діяльності, міцного здоров’я, добробуту, душевної гармонії, успіхів у нелегкій та важ­ливій природно-заповідній справі
 
Голова                                                                                      Голова
райдержадміністрації                                                         районної ради
Віталій РУКАВІЦИН                                                           Юрій КОШУТА