Прес-центр16 липня 2020, 15:07

Привітання керівництва Міловського району з нагоди Дня бухгалтера

Шановні бухгалтери Міловщини!
 
Щиро вітаємо вас із професійним святом. День бухгалтера в України відзначають 16 липня. Ця святкова дата виникла не просто так. Саме у цей день у 1999 році був прийнятий Закон України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні». День бухгалтера та аудитора. Відзначається в Україні щорічно згідно з Указом Президента № 662/2004 від 18.06.2004 р. (зі змінами, внесеними згідно з Указом Президента № 103/2018 від 20.04.2018 р.).
Від важливої та надзвичайно відповідальної праці бухгалтера залежить ефективне функціонування господарського механізму держави, злагоджена робота кожного підприємства, установи та організації.
Професія бухгалтера завжди визнавалася однією з пріоритетних та вкрай потрібних. Щодня працівники цієї сфери ведуть бухгалтерський облік і складають звітність, здійснюють чіткий контроль за використанням коштів.
Саме ви забезпечуєте чіткий контроль над фінансами підприємств, установ та організацій нашого району. Ми поважаємо та високо цінуємо вашу сумлін­ну та нелегку працю.
У цей святковий день бажаємо всім бухгалтерам Міловщини міцного здоров’я, професійних здобутків, благополуччя, миру та злагоди! Нехай мудрими будуть ваші дії, праця приносить вам тільки задоволення, а кожен день життя наповнюється людськими радощами, щастям і любов’ю!
 
Голова                                                                                      Голова
райдержадміністрації                                                         районної ради
Віталій РУКАВІЦИН                                                           Юрій КОШУТА