Прес-центр26 червня 2020, 14:06

Привітання керівництва Міловського району з нагоди Дня Конституції України!

Шановні мешканці Міловського району!
 
 Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята - Дня Конституції України!
28 червня 1996 року відбулася значима історична подія: була прийнята Конституція Незалежної України. Відтоді та до сьогодення цей день вписаний у календар червоними літерами, адже – це день народження Основного Закону держави.
Прийняття Конституції стало точкою відліку нової епохи в історії нашої держави, що забезпечило стабілізацію суспільно-політичної та соціально-економічної ситуації в країні, посприяло підвищенню міжнародного авторитету нашої Батьківщини на світовій арені. В Основному Законі враховано історичний досвід українського народу і кращі світові традиції.
Нехай ця урочиста подія, що відкрила громадянам України широкі перспективи для всебічного розвитку, особистісної самореалізації, створила можливості для утвердження національної свідомості народу, його консолідації на основі громадянського суспільства, спонукає до новаторських ідей, їх успішної самореалізації.
Вітаємо вас зі святом! Нехай серця завжди повняться гордістю та любов’ю до країни, яка нас згуртувала. Хай доля буде щасливою, а зміни на краще стануть реаліями сьогодення!
 
 
Голова                                                                                  Голова
райдержадміністрації                                                         районної ради
Віталій РУКАВІЦИН                                                            Юрій КОШУТА