Прес-центр3 липня 2020, 16:07

Привітання керівництва Міловського району з нагоди Дня Національної поліції України

Шановні  працівники Національної поліції, щиро вітаємо Вас із професійним святом!
Захист життя, честі і гідності громадян та інтересів держави від протиправних посягань – завдання великої ваги, які ви щоденно виконуєте, щоб у нашій державі панували мир та спокій. Здійснення щоденної нелегкої місії, покладеної на вас, вимагає виняткової відповідальності, сумлінності та високої фахової підготовки.
Переконані, що завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі та за умови всебічної підтримки з боку суспільства ви з честю виконуватимете поставлені завдання із зміцнення законності та правопорядку в державі і в нашому районі.
Дякуємо за службу, вірність присязі та відданість українському народові. Бажаємо вам, щоб ваші професійні зусилля були нагороджені повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стали непохитною основою зростання ваших подальших професійних успіхів.
Щиро зичимо вам і вашим рідним міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, мирного неба над землею, благополуччя та злагоди. Хай у ваших оселях завжди панує добробут і сімейний затишок.
Зі святом!
 
 
 
Голова                                                                                      Голова
райдержадміністрації                                                            районної ради
Віталій РУКАВІЦИН                                                              Юрій КОШУТА