Прес-центр16 листопада 2020, 16:11

Привітання керівництва Міловського району з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!
Життя сучасної людини неможливе без засобів комунікацій - всього того, що дозволяє нам відчувати свою причетність до суспільних процесів. Телебачення, радіо, телефон, пошта та Інтернет стали тим інструментом, за допомогою якого став можливим швидкий доступ до будь-якої інформації.
Відповідальність, компетентність, почуття обов’язку завжди супроводжують вас у повсякденному житті. Важко переоцінити роль радіо та телебачен­ня у формуванні громадської думки, висвітленні життєдіяльності нашого району. Це свято об’єднує лю­дей різних професій: журналістів, редакторів, ви­давців, режисерів, операторів - всіх тих, чия благо­родна праця забезпечує одне з основних прав гро­мадян - право свободи слова та розвиток інформа­ційного простору нашої країни.
Саме ви допомагаєте людям вчасно дізнаватися, чим живе світ. Завдяки вашій професійній та опера­тивній роботі в оселі кожного українця щодня відкри­те інформаційне вікно у світ.
Впевнені, що ви, шановні працівники радіо та зв’язку району, й надалі, будете виявляти високий професіоналізм, сприяти росту духовності жителів Міловського району та любові до рідного краю.
Тож, бажаємо вам професійного успіху, втілення нових цікавих ідей, невтомного творчого пошуку, вірних друзів, надійних партнерів та колег. Щастя, радості, міцного здоров’я вам і вашим родинам!
 
 
 
Голова                                                                                      Голова
райдержадміністрації                                                         районної ради
Віталій РУКАВІЦИН                                                           Юрій КОШУТА