Прес-центр14 жовтня 2020, 09:10

Привітання керівництва Міловського району з нагоди Дня захисника України і Днем українського козацтва!

Шановні захисники України та жителі Міловського району!
 
Щиросердечно вітаємо вас із Днем захисника України і Днем українського козацтва, які відзначаються у день свята Покрови Пресвятої Богородиці! Ці свята поєднали дер­жавні, родинні і духовні цінності, які символізують зв’язок поколінь та особливо шануються україн­цями.
Відзначення Дня захисника України саме у цей день тісно пов'язане з історичною традицією вшанування українського війська на Покрову Пресвятої Богородиці.
Вже давно минули дні Запорізької Січі, але у кожної людини живиться прагнення до вільного та незалежного життя за прикладом козаків - справжніх захисників рідної України, оборонців віри, моралі та державницьких традицій. У глибині душі справжнього українця живе незламний козацький дух, витривалий характер та патріотична стійкість.
Слава і велика вдячність українським військовим, які щоденно, ризикуючи власним здоров'ям і життям, захищають незалежність і цілісність України, наш мир і спокій.
Нехай це свято відважних і мужніх людей буде мирним і радісним, а любов до України й людська шана надихають на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові!
Сердечно бажаємо вам родинного благополуччя, козацького здоров’я, невичерпної енергії та добробуту. Нехай нас єднає віра у щасливе майбутнє під покровительством Пресвятої Богородиці! Нехай Божа Матір буде прихильною до кожної родини, до нашої рідної України!
 
 
Голова                                                                                      Голова
райдержадміністрації                                                         районної ради
Віталій РУКАВІЦИН                                                           Юрій КОШУТА