Прес-центр18 вересня 2020, 21:09

Привітання керівництва Міловського району з нагоди професійного свята – Дня працівника лісу

Від імені районної державної адміністрації та районної ради прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника лісу!
Благородна праця лісівників здавна знаходиться в ряду найбільш шанованих професій, її вибирають люди безмежно люблячі природу, що володіють почуттям величезної відповідальності за збереження і примноження краси рідної землі. Дбайливе ставлення до лісу, як до безцінного національного надбання – обов’язок не тільки професіоналів, а й суспільства, тому що це природне багатство служить усім людям.
Представники лісової галузі – фахівці високої кваліфікації, віддані своїй справі люди, які сумлінно виконують свій обов’язок. Тільки завдяки невтомній і самовідданій роботі відданих своїй справі лісівників вдається зберігати і відтворювати лісові багатства.
Збереження навколишньої екосистеми, насамперед, лісу, який і годує, і поїть, і навчає нас, першочергове завдання в нашій спільній справі. Завдяки вашій копіткій, просвітницькій роботі, молодому поколінню вдається привити почуття дбайливого ставлення до природи.
У цей святковий день дозвольте висловити Вам слова щирої вдячності за вагомий внесок у розвиток лісового господарства, вірність професійному обов’язку, а також прийміть щирі побажання – міцного здоров’я, стабільності та оптимізму. Нехай збувається все задумане! Миру, щастя, благополуччя вам і вашим родинам!
 
Голова                                                                                      Голова
райдержадміністрації                                                         районної ради
Віталій РУКАВІЦИН                                                            Юрій КОШУТА