Прес-центр13 листопада 2020, 16:11

Привітання керівництва Міловського району з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства.

Від імені районної державної адміністрації та районної ради щиро вітаємо керівників та трудові колективи сільськогосподарських підприємств Міловщини, ветеранів галузі з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!
Це свято об’єднує всіх, хто живе і працює на землі, тих хто не покладаючи рук, не дивлячись на численні труднощі, чесно і сумлінно робить свою справу.
Це свято – гарний привід, щоб сказати добрі слова людям, які своєю працею вирішують важливі завдання – зміцнення продовольчої безпеки країни, підвищення конкурентоспроможності вітчизняної сільськогосподарської продукції і зміцнення економіки нашої країни.
Праця на землі в усі часи була нелегкою, але життєво необхідною. Трудівників села завжди відрізняли дбайливе ставлення до землі і її багатств, мудрість і терпіння, життєстійкість і працьовитість. Упевнений, що ці якості і далі будуть допомагати вам у непростій роботі.
Від усієї душі бажаємо всім працівникам і ветеранам сільського господарства міцного здоров’я, щастя, благополуччя, достатку. Нехай рідше втручається у ваші плани нестабільна погода, нехай ваша любов до землі вертається у вигляді щедрих урожаїв, а у ваших сім’ях панує злагода і достаток!
 
З повагою,
 
Голова                                                                                      Голова
райдержадміністрації                                                         районної ради
Віталій РУКАВІЦИН                                                            Юрій КОШУТА