Прес-центр1 листопада 2019, 15:11

Привітання виконуючого обов’язки голови Міловської райдержадміністрації Віталія Рукавіцина з Днем працівників соціальної сфери

Шановні працівники соціальної сфери!

Прийміть сердечні вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників соціальної сфери!

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери.

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість українців, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинута і не забута, відчуває себе захищеною у цей непростий для України час.

Саме через ваші чуйні серця щоденно проходять турботи, проблеми і болі людей, що потребують опіки і підтримки з боку держави. Самовіддане служіння обраній справі, виняткове почуття обов’язку, доброта, та щедрість душі приносять вам людську шану, перш за все тих, кому ви щодня допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте впевненості у завтрашньому дні.

Впевнений, що ви і надалі з притаманними вам сумлінням і самовідданістю спрямовуватимете свої зусилля, чуйність, професійні знання і великий практичний досвід для досягнення нової якості життя наших громадян.

З цієї нагоди прийміть щирі побажання міцного здоров’я, особистого щастя, творчої мудрості і високого професіоналізму!

Нехай множаться ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять вам людську шану та повагу!

Хай у ваших домівках панують мир і злагода, благополуччя і достаток!

Зі святом вас!

 

 

З повагою

 

Виконуючий обов’язки голови

Міловської райдержадміністрації                                                      Віталій Рукавіцин