Прес-центр16 cічня 2020, 08:01

Привітання виконуючого обов’язки голови Міловської райдержадміністрації з 77-ю річницею визволення селища Мілове від нацистських окупантів

Шановні жителі Міловщини! Дорогі ветерани!

 

Щиросердно вітаю Вас з 77-ю  річницею визволення селища Мілове від нацистських окупантів!

У цей день ми згадуємо тих, хто ратними подвигами на полях боїв, тяжкою працею в тилу, боротьбою в партизанському підпіллі здобули перемогу над ворогом. Велику жертву приніс народ України: кожна родина на собі відчула, що таке жахи війни, втрати близьких та осель. Наші співвітчизники проявили високу силу духу, справжній патріотизм і героїзм, відданість військовій присязі та обов’язку.

Ті, хто кував перемогу – для нас символ стійкості й оптимізму, любові до рідної землі й служіння народу. Ваш героїчний шлях – це невичерпне джерело нашого натхнення, сили духу й віри в щасливе майбутнє Української держави. Хай завжди на вільній українській землі будуть мир і згода.

Шановні ветерани! Низький синівський уклін Вам, творцям Великої Перемоги, за рідну Україну, за хоробрість Вашу, за рани Ваші, за віру Вашу! Для кожного з нас, шановні ветерани, Ви є взірцем подвигу, мужності, любові в ім’я життя на землі.

Тож бажаю всім ветеранам, їх родинам та всім жителям району здоров'я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і здійснення найзаповітніших мрій!

Нехай квітне і розвивається наша рідна міловська земля, а життя кожної родини буде наповнено радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні!

 

З повагою

 

Виконуючий обов’язки голови

Міловської райдержадміністрації                            Віталій Рукавіцин