Прес-центр15 листопада 2019, 15:11

Привітання виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації Віталія Рукавіцина з Днем працівників сільського господарства

Сердечно вітаю із професійним святом усіх працівників сільського господарства!

Відзначення Дня працівників сільського господарства - це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу! Це - свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це - свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Саме селянин тримає на своїх плечах землю, саме його праця на землі, в полі, на фермі, на тракторному стані творить наш добробут. Йому, селянину, складаємо ми сьогодні шану.

Шановні аграрії району! Низький уклін всім вам за хліб, який є символом достатку і благополуччя народу та країни в цілому, за самовіддану працю, вірність обраній справі і вміння щиро любити рідну землю. Саме ви справжні господарі землі. Вірю, що завдяки вашій праці і любові Україна вистоїть і розквітне.

Впевнен у тому, що Ваша наполегливість, працелюбність сприятимуть збереженню та розвитку сільськогосподарської галузі.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями наші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної країни та піднесення добробуту всього українського народу!

Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!

Щиро бажаю вам щастя, здоров’я, добробуту, невичерпної наснаги та подальших успіхів в ім’я розквіту України!

 

З повагою

 

Виконуючий обов’язки голови

Міловської райдержадміністрації                                                  Віталій Рукавіцин