Прес-центр16 листопада 2020, 16:11

ПРОВЕДЕНО АПАРАТНУ НАРАДУ

16 листопада 2020 року в малій залі засідань Міловської райдержадміністрації відбулася апаратна нарада під керівництвом голови райдержадміністрації Віталія РУКАВІЦИНА та голови районної ради Юрія КОШУТИ.
         Засідання наради розпочалося урочисто. Відповідно до розпорядження голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія ГАЙДАЯ, почесною відзнакою «За розвиток регіону» нагороджено Нескоромного Геннадія, голову ФГ «СУЛІМОВ» за багаторічну плідну працю, значний внесок у розвиток агропромислового виробництва, професіоналізм та з нагоди Дня працівників сільського господарства.
         В ході засідання заслухали представника Міловського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області та начальника Міловського МРВ ГУ ДСНС про надзвичайні події в районі за минулий тиждень.
         Слухали Ольгу Назаренко, заступника голови Міловської районної державної адміністрації про дотримання карантинних обмежень на території Міловського району у зв’язку із запровадженням Кабінетом Міністрів України карантину “вихідного дня”, який діятиме до 30 листопада 2020 року, а також переходу до загальнодержавного карантину з обмеженнями, які відповідають “помаранчевому” рівню епідеміологічної небезпеки.
         Вікторія Кошута, начальник управління соціального захисту населення Міловської районної державної адміністрації доповіла про хід призначення населенню житлової субсидії та пільг.
         Очільник райдержадміністрації вкотре наголосив про дотримання карантинних заходів та небайдужості до свого здоров’я та здоров’я оточуючих у зв’язку з поширенням коронавірусу.
         Також, керівник апарату райдержадміністрації Галина Усачова довела до присутніх план роботи райдержадміністрації на тиждень.