Прес-центр4 квітня 2018, 16:04

Проведено робочу нараду з керівниками правоохоронних органів

04 квітня 2018 року заступник голови, виконуючий обов'язки голови райдержадміністрації Олександр Альчаков провів робочу нараду з керівниками правоохоронних органів з питань забезпечення належної підготовки та проведення святкових заходів з нагоди Світлого Воскресіння Христового (Великодня).

         В ході наради було доручено правоохоронцям забезпечити охорону громадського порядку та безпеку руху у місцях великого скупчення людей в ніч з 7 на 8 квітня та дні проведення громадських панахид на кладовищах району, рятувальникам - слідкувати за пожежною безпекою, прикордонникам – забезпечити дотримання правил прикордонного режиму.

         Присутній на нараді голова районної ради Юрій Кошута зазначив, що головне завдання для усіх правоохоронних органів - створення  умов для безпечного відпочинку мешканців району під час Великодніх свят, забезпечення посиленої охорони громадського порядку та лояльне відношення до громадян.

         За результатами проведеної наради було напрацьовано спільний алгоритм дій аби запобігти виникненню надзвичайних та небезпечних для життя мешканців району ситуацій.