Прес-центр24 листопада 2017, 15:11

Проведено співбесіди з головними розпорядниками бюджетних коштів

У Міловському районі триває процес формування районного бюджету на 2018 рік. Так, 21 листопада 2017 року на засіданні колегії райдержадміністрації було розглянуто проект районного бюджету-2018. З 22 по 24 листопада робоча група на чолі з головою райдержадміністрації Артуром Королем та головою районної ради Юрієм Кошутою провела співбесіди з головними розпорядниками бюджетних коштів з цього питання.
Члени групи разом з кожним розпорядником проаналізували потреби та реальні можливості фінансування в наступному фінансовому році. Головну увагу було зосереджено на 100-відсотковому фінансуванні захищених статей бюджету. Акцентування робилось на активізації участі організацій в інфраструктурних проектах, у тому числі за рахунок міжнародної технічної допомоги.
Підсумовуючи результати обговорення, Артур Король наголосив, що основним завданням влади у сфері бюджетної політики у наступному році залишається забезпечення збалансованості та стійкості бюджетної системи, своєчасне наповнення бюджету та здійснення усіх основних виплат.