Прес-центр14 червня 2018, 08:06

Проведено засідання клубу “Ветеран”

У відділенні денного перебування КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Міловської районної ради Луганської області» проводиться дозвілля громадян похилого віку та осіб з інвалідністю. З квітня по вересень працює виїзний клуб «Ветеран». Основною темою в цьому році стала «75 річниця визволення Міловщини від нацистських загарбників у Другій світовій війні». Разом з представниками райдержадміністрації, ветеранської організації, районної та сільських рад, аматорами Міловського будинку культури проводяться заходи у сільських клубах району.

Так 12 червня 2018 року у сільському будинку культури села Микільське відбулося чергове засідання виїзного клубу «Ветеран», на якому були присутні 24 ветерана війни та праці. Також завітали до сільського клубу і небайдужі до літніх людей мешканці села. На зустрічі ветерани спілкувались між собою та аматорами, обмінялись спогадами про минуле, згадали тяжкі роки війни, які випали на їх юнацьку долю.

Наступне засідання виїзного клубу «Ветеран» відбудеться 14 червня 2018 року в селі Микільське о 10.00 годині. Запрошуємо усіх бажаючих.