Прес-центр24 липня 2017, 17:07

Проведено засідання колегії

24 липня 2017 року, під головуванням Артура Короля голови райдержадміністрації, було проведено засідання колегії райдержадміністрації. На засідання колегії були запрошені прокурор райо­ну, виконуюча обов'язки головного лікаря Міловського РТМО, виконуюча обов'язки головного редактора районної газети «Слово хлібороба», керівники структурних підрозділів райдержадмі­ністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, керівники підприємств, ус­танов, організацій смт Мілове. На порядку денному слухались питання:
1. Про виконання районного бюджету за І півріччя 2017 року.
2. Про виконання програми економічного і соціального розвитку району за І півріччя 2017 року.
По першому питанню заслухали Лідію Дуднік, начальника фінансового управління райдержадміністрації, яка розповіла, що за  I півріччя 2017 року до доходної частини районного бюджету надійшло 12185,2 тис. грн., відповідно до плану 134%. Благодійні внески на благоустрій району склали 749,5 тис. грн.. Було виділено субвенцію з обласного бюджету у розмірі 48428,8 тис. грн., освітянської субвенції – 12185,4 тис.грн. та медичної субвенції – 5926 тис. грн..
По другому питанню доповіла Світлана Гармаш, начальник відділу економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації, яка повідомила, що за звітний період за оперативними данними, капітальних інвестицій до району надійшло 15,5 млн. грн., було придбано шкільний автобус, оснащено кабінет хімії Міловської гімназії, та побудовано 2 спортивних майданчика.
На конкурс проектів, які фінансуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку на 2017 рік було подано 23 проекти 3 з яких стали переможцями. Це облаштування 2 волейбольних майданчикив на стадіоні Будівельник смт Мілове та спортивні майданчики в с. Великоцьк та с. Морозівка. На 2018 рік вже подано 10 заяв.
Наявне населення складає 15215 осіб. Середня заробітна плата – 4325 грн.
Після заслухали Олену Нікітіну, начальника відділу агропромислового розвитку про стан справ у сільському господарстві та Галину Горбаченко, виконуючу обов'язки головного лікаря Міловського РТМО щодо виконання програми соціально-економічного розвитку у сфері медичного обслуговування.