Прес-центр14 червня 2017, 13:06

Проведено засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та НС

14 червня 2017 року у будівлі Міловської райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Засідання пройшло під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації, голови комісії Віталія Рукавіцина. На засідання були запрошені  селищний та сільські голови.
Розглянуті такі основні питання, як посилення пожежної безпеки в період збирання, зберігання та переробки нового врожаю і заготівлі грубих кормів; стан створення та функціонування підрозділів місцевої пожежної охорони у Міловському районі; стан джерел протипожежного водопостачання в населених пунктах району; стан системи оповіщення на території району. З доповіддю виступили начальник Міловського міськрайонного відділу Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Луганській області та начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації. В обговорені питань взяли участь селищний та сільські голови.
Комісією прийняті рішення про вжиття заходів щодо посилення пожежної безпеки у період збирання врожаю, поліпшення протипожежного водопостачання та розташування вуличних гучномовців на територіях сільських рад.