Прес-центр5 липня 2017, 16:07

Проведено засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та НС

05 липня 2017 року у будівлі Міловської райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
        Під головуванням заступника голови райдержадміністрації, заступника голови комісії, Олександра Альчакова й запрошених селищного та сільських голови розглянули такі основні питання, як недопущення епідеміологічних ускладнень з захворюваності на харчові отруєння та токсикоінфекції (“Ботулізм”) в 2017 році в районі; заходи щодо поліпшення пожежної та техногенної безпеки об’єктів з масовим перебуванням людей;  стан дотримання законодавства на сміттєзвалищі на території Міловської селищної ради; стан утримання захисних споруд цивільного захисту та проведення їх технічної інвентаризації. З доповіддю виступили начальник Міловського міськрайонного відділу Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Луганській області та в.о. начальника управління Держпродспоживслужби в Міловському районі. В обговорені питань взяли участь селищний та сільські голови.
          Комісією прийняті рішення про вжиття заходів щодо створення районної робочої групи щодо профілактики захворювання на ботулізм серед населення, посилення пожежної та техногенної безпеки об’єктів з масовим перебуванням людей, продовження проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту протягом 2017 року.