Прес-центр13 червня 2017, 16:06

Проведено засідання робочої групи

8 червня 2017 року об 11.00 у кабінеті голови адміністрації було проведено засідання робочої групи щодо розміщення (перенесення) міждержавного пункту пропуску. Засідання щодо пропуску для  автомобільного сполучення «Мілове» відбулось під головуванням першого заступника голови, в.о. голови Міловської районної державної адміністрації - Віталія Рукавіцина. У засіданні взяли участь представники: Луганської митниці ДФС, Луганського прикордонного загону, Міловської райдержадміністрації, Міловської селищної ради, Служби безпеки України, державної служби України з надзвичайних ситуацій і керівники підприємств, установ та організацій смт Мілове.
Начальник управління матеріального забезпечення та розвитку інфраструктури Луганської митниці ДФС - Микола Рябокон проінформував, що Луганській митниці виділено кошти для виконання проектно-вишукувальних робіт для облаштування міждержавного автомобільного пункту пропуску "Мілове" на території України. Для здійснення цих робіт необхідно визначитися із земельною ділянкою для розміщення пункту пропуску за постійною схемою.
Було вирішено попередньо погодити пропозицію щодо облаштування (перенесення) міждержавного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Мілове - Чертково» на землях Міловської селищної ради.