Прес-центр13 липня 2018, 13:07

Пройшло обговорення питання щодо управління багатоквартирним будинком 124 по вулиці Центральна в смт Мілове

Із 1 липня 2015 року запрацював  Закон України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» згідно якого співвласники приймають рішення щодо управління багатоквартирним будинком на зборах. За ініціативою Міловської селищної ради за участю начальника відділу містобудування, архітектури та ЖКГ Міловської райдержадміністрації і завідувача територіально відокремленого відділення Державного ощадбанку України 12 липня о 18.00 відбулося обговорення цього питання з співвласниками багатоквартирного будинку № 124 по вулиці Центральна в селищі Мілове.

На зібранні були надані роз’яснення співвласникам щодо форм управління багатоквартирним будинком згідно вищевказаного Закону.

Нагадуємо  співвласникам багатоквартирних будинків, що управління багатоквартирним будинком здійснюється його співвласниками. За рішенням співвласників усі або частина функцій з управління багатоквартирним будинком можуть передаватися управителю або всі функції - об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку. Співвласники приймають рішення щодо управління багатоквартирним будинком на зборах. Якщо у багатоквартирному будинку утворено об’єднання співвласників, проведення зборів співвласників та прийняття відповідних рішень здійснюється згідно із законом, що регулює діяльність об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.