Прес-центр29 травня 2020, 12:05

Ремонтні роботи в охороні здоров’я

         Райдержадміністрація разом з депутатським корпусом районної ради  постійно спрямовує свою діяльність на стабілізацію ситуації в усіх сферах суспільного життя району. Наступний крок ми можемо спостерігати з відновлення одного з трьох об’єктів охорони здоров’я - хірургічне відділення КНП «Міловська центральна районна лікарня».
         Ремонтні роботи будуть виконані за рахунок субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам, на реалізацію проектів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України. Розпочато реалізацію комплексного проекту «Капітальний ремонт КНП Міловська центральна районна лікарня” Міловської районної ради Луганської області (КНП “Міловська ЦРЛ”») загальною вартістю понад 8 млн. грн, який включає в себе проведення капітальних ремонтів будівель інфекційного та хірургічного відділень.
В травні розпочато реалізацію ремонтних робіт будинку хірургічного відділення Міловської ЦРЛ в рамках проекту планується здійснити заміну покрівлі, утеплення фасаду та внутрішні оздоблювальні роботи. На першому етапі здійснена заміна віконних та дверних блоків. Роботи тривають.
Бути добру!