Прес-центр19 липня 2017, 16:07

Робочий візит голови райдержадміністрації до Морозівської сільської ради

18 липня голова райдержадміністрації Артур Король відвідав з робочим візитом село Морозівку Морозівської сільської ради. Під час зустрічі провів виїзний особистий прийом громадян, зустрівся з депутатами сільської ради та активістами громади.
Також Артур Станіславович оглянув об'єкти соціальної інфраструктури села – Морозівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, дошкільний навчальний заклад «Веселка», фельдшерсько-акушерський пункт.              
Спілкуючись із головою, мешканці села активно цікавились соціальними реформами Уряду – об'єднанням громад, пенсійною, освітньою та медичною реформами. І питання освітянської реформи, створення опорних та забезпечення існування діючих шкіл, мабуть, одне з найважливіших.
Як зазначив очільник району, школа на селі завжди була осередком культури і виховання, передавання народних традицій від покоління до покоління. І завдання виконавчої влади району, в першу чергу – збереження існуючої мережі навчальних закладів одночасно з її модернізацією, створення таких умов для навчання дітей, які сприятимуть гармонійному та всебічному розвитку особистості дитини. Як приклад – встановлення спортивного майданчику, який буде облаштовано у цьому році за державні кошти.
Завершуючи візит, голова завітав до Свято-Введенського храму, збудованого у 1820 році на честь трьох святителів – Василя Великого, Григорія Богослова та Іоанна Златоуста.