Прес-центр8 квітня 2020, 16:04

Сергій Гайдай відвідав прикордонну Міловщину

Сьогодні, 8 квітня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай разом з керівниками силових структур Луганської області відвідав з робочою поїздкою Міловський район.

Під час робочої поїздки до району губернатор Луганської області Сергій Гайдай та супроводжуючі відвідали міждержавний пункт пропуску «Мілове» та ознайомилися з його інфраструктурою. Звідти вони направились до Міловської райдержадміністрації та змогли оцінити стан «розмежованої» вулиці Дружби народів.

В Міловській РДА очільник області разом з керівництвом району та керівниками силових структур провів робочу нараду з нагальних питань району. На нараді були обговорені питання будівництва нового пункту пропуску та питання щодо розміщення тимчасового пункту обсервації на території Міловського району.

Розглядалися заходи по відновленню ділянки автомобільної дороги загального користування державного значення Т – 13 – 07 Сватове-Новопсков-Мілове км 157+000 – км 164+000 (між населеними пунктами Олексіївка та Зоринівка Міловського району) внаслідок блокування в серпні 2018 року прикордонною службою РФ зазначеного відрізку дороги (дорога проходить безпосередньо вздовж смуги державного кордону України та частково територією РФ) та здійснення ремонту у 2020 році окремих ділянок автодороги О 130801 Микільське – Морозівка – Мусіївка – Бараниківка протяжністю 43,7 км.

         Голова ОДА Сергій Гайдай разом з районним лікарем-інфекціоністом Міловської ЦРЛ Валентиною Коршун обговорили питання готовності медичних закладів району, наявності медичного обладнання, оснащення та засобів захисту.