Прес-центр19 листопада 2020, 11:11

Шановні пільговики та субсідіанти, які одержують пільги у грошовій безготівковій формі!

Управління соціального захисту населення Міловської РДА  повідомляє  про зняття зекономлених сум пільг та субсидій, які знаходяться на облікових записах пільговиків в АТ «Ощадбанк»
Кожного місяця, коли субсидіант або пільговик споживає комунальні послуги на суму, меншу за розмір субсидії чи пільги, формується позитивний залишок. Цей залишок зберігається в АТ «Ощадбанк» для покриття спожитих комунальних послуг у наступному місяці.
По завершенні опалювального періоду залишок коштів буде перераховано на поточний рахунок пільговика або субсидіанта в АТ «Ощадбанк» після 1 червня. Рахунок для перерахування залишку коштів необхідно відкрити самостійно.
Інформацію про надходження залишку коштів  надавалося  в SMS у червні місяці.  Якщо субсидіант або пільговик не отримав SMS, необхідно звернутись у контакт-центр Ощадбанку (0 800 210 800) для отримання інформації.
Зазначаємо, що залишки коштів, які обліковуються на рахунку для виплати пільг та субсидій за обліковими записами пільговиків та субсидіантів станом на 1 червня, за якими не було звернень щодо їх виплати, у грудні припиняють обліковуватись АТ «Ощадбанк» за такими обліковими записами та повертаються на рахунок Мінсоцполітики.