Прес-центр18 червня 2018, 16:06

Школярі Міловщини завітали до Національної академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького

З 12 по 14 червня 2018 року учні Міловського району разом з педагогами здійснили візит до Національної академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького, що у місті Хмельницький. Протягом трьох діб перебування в академії юнаки та дівчата разом із вихователями проживали на території вищого навчального закладу.

Школярі мали можливість ознайомитись з основами прикордонної служби України, з життєдіяльністю академії, побували у найвизначніших місцях та містах Подільського краю, відвідали цікаві екскурсії, ознайомилися з пам’ятками Хмельниччини та відкрили багато нового для себе. Також діти мали можливість побувати на польовому навчальному центрі, де ознайомилися з навчально-матеріальною базою центру, відвідали наукову бібліотеку академії та переглянули відеоролики про найяскравіші події визу.
Крім того, учні здійснили незабутню мандрівку до міста Меджибож, де ознайомилися з історико-архітектурним заповідником, який вважається одним із семи чудес України.

Діти чудово провели час, відчули дух прикордонного життя та зауважили, що у майбутньому мріють стати курсантами та навчатися у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Висловлюємо щиру подяку керівництву Національної академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького за надану можливість ознайомлення з основами прикордонної служби України, життєдіяльністю академії та пам’ятками Хмельниччини. Дякуємо!