Прес-центр31 липня 2020, 10:07

СОЦІАЛЬНО - ЕКОНОМІЧНИЙ СТАН РАЙОНУ ОБГОВОРЕНО ПІД ЧАС ЗУСТРІЧІ ГОЛОВИ РДА З ПРЕДСТАВНИКОМ МІЖНАРОДНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ З МІГРАЦІЇ

30 липня голова райдержадміністрації Віталій РУКАВІЦИН зустрівся з представником Міжнародної організації з міграції (МОМ) пані Євгенією, яка відвідала район з моніторинговою місією.
Міжнародна організація з міграції, Агентство ООН з питань міграції, є провідною міжурядовою організацією в галузі міграції, що тісно співпрацює з урядовими, міжурядовими та неурядовими партнерами, щоб забезпечити гуманну та впорядковану міграцію. З 1996 року Представництво МОМ в Україні, працюючи напряму або через своїх партнерів у проектах, надало допомогу близько 600 тис. мігрантів (українців та представників інших національностей), переміщених осіб, потенційних мігрантів, постраждалих від торгівлі людьми та представників інших уразливих груп.
Під час зустрічі було обговорено  соціально - економічний стан району, та вплив  карантину COVID19 на його розвиток. Також спеціаліст МОМ відвідала КНП «Міловська центральна районна лікарня» та КП «Міловський центр первинної медико-санітарної допомоги». У процесі спілкування з головними лікарями були визначені проблемні питання та нагальні потреби для сталої роботи закладів охорони здоров’я.