Прес-центр15 липня 2019, 16:07

Спеціалісти райдержадміністрації взяли участь у регіональному семінарі “Підвищення енергоефективності територіальних громад Луганщини”

На минулому тижні в м. Сєвєродонецьк радником Голови Держенергоефективності Корчмітом Олексієм Юрійовичем та начальником управління реформування сфери енергоефективності, Держенергоефективності Палагусинцем Романом Васильовичем проведено регіональний семінар “Підвищення енергоефективності територіальних громад Луганщини” щодо практики впровадження енергозберігаючих заходів, впровадження систем енергоменеджменту, поширення практики енергосервісних договорів у бюджетних установах.

Від Міловського району в семінарі взяли участь начальник і головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та ЖКГ Міловської райдержадміністрації та Міловський селищний голова. На нараді була підкреслена необхідність облаштування об’єктів житлової та соціальної сфери засобами енергозбереження, приведені приклади механізми енергосервісу (ЕСКО): інвестиції в енергоефективність, “теплі кредити і Місцеві програми”, а також наведені переваги щоденного моніторингу. Свої практичні поради надали представники Лисичанської та Сєвєродонецької міських рад.