Прес-центр4 листопада 2019, 11:11

Спортсмени з Міловщини взяли участь у другому відкритому турнірі з боксу памяті Валерія Плотнікова

З 1 по 3 листопада в м. Сєвєродонецьку відбувся ІІ відкритий турнір з боксу памяті Валерія Плотнікова серед спортсменів збірних міст, районів, ОТГ, СДЮШОР, ШВСМ, ДЮСШ, спортивних клубів, ФСТ області, за віковими групами чоловіки 2001 р. н., молодь 2002-2003 р. н, юніори 2005-2006 р. н.

На змаганнях приймали участь спортсмени з Луганської області м Старобільськ,м Лисичанська, м Сєверодонецька, м Рубіжного, м Кремінної, м Сватове, м Покровськ Донецької області, Харківської області, м. Харків, Запорізьської області та м. Київ. Всього змагалися понад 100 учасників.

Від Міловського району взяли участь Куркіна Анастасія (у ваговій категорії до 45 кг.) перемогла спортсменку з Лисичанська та посіла І місце, Добринін Артем (у ваговій категорії до 48 кг.) у фіналі поступився спортсмену з Харкова та посів ІІ місце. Всі спортсмени фіналісти були нагороджені медалями та грамотами.

Також 19 жовтня в м. Харків відбулася матчева зустріч між збірними командами Харківської, Донецької та Луганської областей ці зустрічі організовуються для того щоб спортсмени набиралися досвіду та впевненості до майбутніх змагань, ми також брали участь, а саме Звоников Максим та Добринін Артем. Велика подяка за фінансову підтримку президенту Міловської Федерації боксу Батирсултанову Хабібу, також членам федерації Павлу Лукянцову, Олександру Карпенко, Олегу Савченко, батькам Сергію Великоцькому, Івану Приходько які також підтримують та допомагають нашим спортсменам.