Прес-центр22 вересня 2020, 08:09

Творчі звіти Півнівського сільського Клубу та Зориківського сільського Будинку культури

18 вересня 2020 року відбулися творчі звіти Півнівського сільського Клубу та Зориківського сільського Будинку культури в рамках районного огляду-конкурсу самодіяльної народної творчості "Мій край - моя земля".
З вітальним словом до всіх присутніх звернувся Зориківський сільський голова Едуард Соляник, який привітав всіх учасників та подякував аматорам художньої самодіяльності за творчість, наснагу, відданість мистецтву.
Свої музичні вітання дарували: вокальний ансамбль «Зоряночка», дуети «Гармонія», «Перлина», Зорепад, танцювальні колективи «Файна» та "Імпульс", вокалісти Андрій Коробка, Дар’я Хрущ, Віталій Парфута, Лариса Казанцева, Лідія Самчук та інші.
Торбинку сміху додали гумористичні вистави у виконанні театральних гуртків «Маски» та «Смішарики».
Неочікуваним став виступ Івана Сінюка, який на флейті виконав композицію із фільму "Пірати Карибського моря" та "Гімн України".
Концертна програма обох закладів культури була цікавою і насиченою. В клубних закладах панував піднесений настрій, адже на сцені виступали односельчани і радували присутніх чудовими піснями, танцями, гумористичними сценками.
Голова Міловської районної ради Юрій Кошута та начальник відділу культури, молоді та спорту районної державної адміністрації Оксана Дубук щиро подякували учасникам творчого звіту за розвиток аматорського мистецтва, відродження національних традицій та побажали всім успіхів і натхнення, високих творчих досягнень.
Всіх учасників нагороджено грамотами районної державної адміністрації та районної ради.
А районний огляд-конкурс крокує далі, і вже незабаром, 24 вересня своїх глядачів зустріне Новомикільський сільський Клуб.