Прес-центр4 вересня 2020, 15:09

Творчий звіт Морозівського сільського Будинку культури

03 вересня 2020 року естафету творчих звітів клубних закладів району перейняв Морозівський сільський Будинок культури.
У фойє Будинку культури було оформлено виставку декоративно-ужиткового мистецтва, яка милувала своїм різнобарв’ям та яскравістю.
З привітальним словом до всіх присутніх звернувся Морозівський сільський голова Сергій Прищепа, який побажав всім аматорам сцени міцного здоров'я, благополуччя, достатку та процвітання.
Всі, хто в цей погідний святковий день прийшов до місцевого Будинку кульутри, мали можливість подивитися концертну програму з участю вокального ансамблю «Надвечір’я», дуету «Нармонія», танцювальних колективів «Спрайт», Веселка», «Барвінок», «Маруся», солістів Тетяни Мельникової, Володимира Герасименка, Юрія Орлянського та інших.
Окрасою концерту стала пісня у виконанні солістки Ліни Новікової «На то тебя Господь благословил». Надвийчайно емоційний та проникливий виступ солістки викликав бурхливі оплески глядачів.
Гарного настрою глядачам додала Любов Данильченко, адже гуморески у її виконанні завжди свято!
По закінченню концерту з вітальним словом до всіх присутніх звернулись голова районної ради Юрій Кошута та начальник відділу культури районної державної адміністрації Оксана Дубук, які щиро подякували працівникам та аматорам сцени за подарований гарний настрій, побажали здоров’я, натхнення та подальших творчих успіхів.
Всіх учасників огляду-конкурсу нагороджено грамотами районної державної адміністрації та районної ради.
А огляд-конкурс крокує далі, і вже незабаром свої двері гостинно відкриють для глядачів Микільський сільський Клуб та Дібровський сільський Будинок культури.