Прес-центр18 вересня 2020, 20:09

Творчий звіт Великоцького сільського Будинку культури

17 вересня 2020 року відбувся творчий звіт Великоцького сільського Будинку культури в рамках районного огляду-конкурсу самодіяльної народної творчості «Мій край – моя земля».
В актовому залі Будинку культури була організована виставка робіт майстрів декоративно – ужиткового мистецтва. Всі присутні мали змогу подивитися на чудові виробі своїх місцевих жителів.
Під час концертної програми позитивні емоції глядачам подарували: вокальні ансамблі «Зоря» та «Мальви», танцювальні колективи «Імпульс», «Мрія», тріо «Соколи» та «Файні», дует «Веселочка», солістки Катерина Бокова та Галина Крикун.
Влучно доповнила програму гумористична вистава «Теща в клітці» у виконанні театрального гуртка "ВОЛКОРД", яка викликала гучні оплески у глядачів.
Переглянувши виступи солістів, вокальних і танцювальних колективів, театрального гуртка та проаналізувавши всі номери, голова районної ради Юрій Кошута та начальник відділу культури, молоді та спорту районної державної адміністрації Оксана Дубук відмітили, що Будинком культури проводиться належна робота щодо розвитку самодіяльної творчості, виявленню талантів, відродженню та збереженню української культури.
Всіх учасників огляду-конкурсу нагороджено грамотами районної державної адміністрації та районної ради.
Захід проведено з дотриманням всіх карантинних вимог.