Прес-центр10 вересня 2018, 17:09

У Микільську після капітального ремонту відкрито Будинок культури

У неділю, 9 вересня, у с. Микільське відбулося урочисте відкриття Будинку культури, на яке з нетерпінням чекала місцева громада. На новосілля закладу завітали народний депутат України Сергій Шахов, голова райдержадміністрації Артур Король, голова районної ради Юрій Кошута, міловчани та гості району.
Кошти на проведення капітального ремонту закладу були виділені у 2017 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально - економічного розвитку окремих територій. Загальна вартість проекту склала близька 1699 тис. грн.
Артур Король, Юрій Кошута разом із Сергієм Шаховим урочисто перерізали символічну стрічку, після чого всі жителі завітали до Будинку культури на святковий концерт і вільні місця цього дня в залі були відсутні.
На сцені оновленої глядацької зали вітання продовжились. Сергій Шахов побажав усім миру, злагоди, відродження культурного мистецтва на селі, а директору Будинку культури Людмилі Ступіній подарував музичну колонку.
До слів привітання долучилися Артур Король та Юрій Кошута. Вони привітали всіх мешканців села з цим святом і подякували сільському голові за небайдужість до проблем життєдіяльності громади. Артур Король висловив сподівання, що відтепер життя в Микільську пожвавиться, а оновлений Будинок культури стане не лише місцем для проведення концертів і зустрічей, але й гуртуватиме людей за інтересами, залучатиме дітей до виявлення своїх талантів і здібностей.
Вітаючи громаду Микільський сільський голова Євген Чередниченко щиро подякував всім односельчанам за підтримку і виразив надію, що аматорський колектив закладу буде збільшуватись з кожним роком.
По завершенню урочистої частини відбувся святковий концерт за участю аматорських колективів сіл Микільська та Діброви, виступи яких глядачі нагороджували щирими оплесками та оваціями.