Прес-центр2 cічня 2020, 13:01

У Міловому АТ «Ощадбанк» реалізовано програму "FinancEast» для першого підприємства на Сході України

19 грудня Німецько-Український фонд дав офіційний старт, а вже 28 грудня 2019 року АТ «Ощадбанк» РЕАЛІЗОВАНО програму "FinancEast» для першого підприємства на Сході України! Відділом мікрокредитування Луганського ОУ разом із ТВБВ 10012/0164 смт Мілове реалізована участь у Програмі відновлення фінансування інвестиційних проектів мікро, малих і середніх підприємств, які зареєстровані або здійснюють діяльність на підконтрольних Уряду України територіях Донецької і Луганської областей, для першого Клієнта - Фермерського господарства «СУЛІМОВ», що здійснює господарську діяльність з 1994 р. в одному з найвіддаленіших селищ Луганської області малесенькому смт Мілове.

Для участі у програмі Господарство пройшло процедуру оцінки фінансового стану, було затверджено АТ «Ощадбанк» та погоджено Німецько-Українським фондом, який забезпечує реалізацію програми і який надав фінансову підтримку у вигляді субсидії, на відшкодування 50% власного внеску, для подальшої закупівлі основних засобів ФГ «СУЛІМОВ». Новорічним дивом стала для Господарства фінансова підтримка давнього та надійного партнера Луганського ОУ АТ «Ощадбанк», завдяки якому було отримано фінансування. Вчасно поставив техніку партнер ТОВ «ТЕХНОТОРГ» для оновлення машинно-тракторного парку Господарства вже цього року.

Після обслуговування кредиту протягом 6 місяців ФГ «СУЛІМОВ» отримає від НУФ останню частку фінансової підтримки, у вигляді компенсації в погашення 50% від суми кредиту і мета Програми досягнута!

Досі не вірите в дива і вважаєте, що можливості від вас далеко? Пам’ятайте, поруч з кожним з Вас завжди #zvisnoOschad #zvisnoПартнер #zvisnoМікрокредитування #zvisnoФінансовапідтримка #zvisnoБудуйСвоє А Луганське ОУ #zvisno, готове допомагати розвивати бізнес Сходу.

За даними прес-служби Ощадбанку