Прес-центр7 грудня 2017, 16:12

У Міловому пройшов турнір з настільного тенісу

6 грудня 2017 року в Міловому до Дня Збройних Сил України пройшов турнір з настільного тенісу серед силових структур, державних установ та організацій Міловського району.
Відкриваючи захід, голова райдержадміністрації Артур Король та голова районної ради Юрій Кошута привітали учасників змагань зі святом та побажали успіхів, міцного здоров’я, благополуччя та перемоги у турнірі. Також зі словами вітання до присутніх звернувся командир військової частини Ігор Калініченко.
Участь у турнірі взяли команди райдержадміністрації, районного територіального медичного об'єднання, військової частини, відділів поліції та  прикордонної служби, ветеранів правоохоронних органів, працівників служби порятунку та збірна команда працівників Служби безпеки України і прокуратури.
Ігри проходили в особистому заліку та в парному двобої. Команди розділилися на дві ліги: перша ліга – державні установи і організації, друга – силові структури.
Отже, за результатами змагань у першій лізі в особистому заліку перше місце посів Денис Аношкін, друге – Микола Малашенко, третє – Володимир Вольський. У другій лізі в особистому заліку перемогу дістав Станіслав Качур, друге місце посів Олександр Касяненко, третє – Дмитро Надрага.
За підсумками парного протистояння у першій лізі перемогла команда райдержадміністрації, друге місце виборола команда ветеранів правоохоронних органів, третє – команда медичного об'єднання. У другій лізі переможцем стала збірна команда працівників Служби безпеки України і прокуратури, друге місце дістали військовослужбовці військової частини, третє – прикордонники.
У загальному командному заліку переможцями турніру стали: у першій лізі – команда райдержадміністрації, у другій – команда військової частини.  
Призери змагань були нагородженні грамотами і медалями, а переможці турніру – кубками та дипломами.