Прес-центр19 березня 2019, 14:03

У Міловому триває будівництво лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини

У межах впровадження реформи первинної ланки медичної допомоги, яка нині триває в Україні, в Міловому наприкінці вересня розпочалося будівництво лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.
Усі будівельні роботи здійснюються відповідно до затвердженого календарного плану. За 7 місяців будівельники улаштували фундамент, провели його тепло- та гідроізоляцію. Змуровані зовнішні та внутрішні стіни, перегородки, встановлені віконні блоки та внутрішні дверні блоки. Повністю виконані монтажні роботи покрівлі – улаштовані крокви, проведено тепло- та звукоізоляцію даху, дерев'яні елементи оброблено вогнезахисними засобами. Завершені роботи по монтажу системи опалення. Утеплено фасад мінеральними плитами, опоряджено фронтони фасадними панелями.

Наразі будівельники приступили до внутрішнього оздоблення приміщень. Вже відштукатурено стіни та розпочато улаштування підвісних стель “Армстронг”.

Нагадаємо, що загальна вартість проекту складає 12 млн. грн. Головним виконавцем будівельних робіт є управління капітального будівництва Луганської облдержадміністрації.