Прес-центр4 вересня 2020, 15:09

У Міловому триває ремонт дитячого садка «Ластівка»

Ремонтні роботи в дошкільному навчальному закладі проводяться відповідно до проєкту «Капітальний ремонт (термомодернізація) комунального ДНЗ «Ластівка» Міловської селищної ради Луганської області. Коригування проекту». Фінансування здійснюється за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України. Загальна вартість проекту складає 7116572,00 грн, кошти на розробку проєктно-кошторисної документації у сумі 186120,00 грн були виділені Міловською селищною радою.
Проєктом передбачено замінити та утеплити дах, утеплити фасад та цоколь, замінити і модернізувати опалювальну систему, відремонтувати вентиляційну систему, облаштувати вхід для маломобільних груп населення та провести ремонт ґанків, здійснити протипожежні заходи – встановити протипожежну сигналізацію та блискавкозахист.
На сьогоднішній день ремонтні роботи активно тривають. Вже встановлено протипожежну сигналізацію, замінено систему опалення, утеплено підвальне приміщення, замінений та утеплений дах, закінчені роботи з утеплення фасаду та відбувається його фарбування.