Прес-центр12 жовтня 2018, 11:10

У Міловому відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисника України

Сьогодні, 12 жовтня, у Міловому відбулися урочисті заходи з нагоди свят – Дня захисника України та Дня Українського козацтва.

Зі словами вітання до міловчан, військовослужбовців та усіх, хто має відношення до захисту нашої країни, звернувся Артур Король. Він зазначив, що це державне свято – данина нашим воїнам, які із зброєю у руках захищають свою батьківщину. За ці важкі 4,5 роки Україна довела усьому світові, що здатна відстояти свою незалежність. Але з ворогом потрібно боротися не лише зброєю. «Кожна наша реформа, кожна добра оцінка, що її отримують школярі, кожен вилікуваний пацієнт, наша єдність – це та сила, за допомогою якою ми переможемо. Ми – єдина нація, і ми зробили свій вибір – Українській державі бути назавжди», - наголосив керівник району та побажав усім воїнам повернутися додому живими та здоровими, до своїх батьків, дружин і дітей.

Завершилась урочиста частина нагородженням кращих представників силових та правоохоронних органів району відзнаками райдержадміністрації та районної ради.

Творчі колективи Міловщини подарували усім гарний настрій.

Також у цей день відбулось урочисте покладання до могили загиблого у 2014 році прикордонника Олега Сороченка, у якому взяли участь представники райдержадміністрації, Стрільцівської сільської ради, відділу прикордонної служби ім. В. Банних, організації воїнів-інтернаціоналістів УСВА та Калмиківської філії опорного навчального закладу «Міловська гімназія”.