Прес-центр17 cічня 2019, 16:01

У Міловській райдержадміністрації проведено нараду з питання дотримання Закону України «Про бджільництво»

Сьогодні, 17 січня, в малій залі райдержадміністрації було проведено нараду з питання дотримання Закону України «Про бджільництво» за участю голови райдержадміністрації Артура Короля, заступника голови райдержадміністрації Олександра Альчакова та начальника управління агропромислового розвитку та земельних відносин Ірини Великоцької-Прищепи.

На нараді також були присутні голови селищної та сільських рад, керівники сільськогосподарських господарств району, громадяни пасічники, працівники управління агропромислового розвитку та земельних відносин райдержадміністрації.

Щодо додержання вимог Закону України «Про бджільництво» доповіла начальник Марківського міжрайонного управління Держпродспожислужби Головного управління Держпродспживслужби в Луганській області Галина Перепелиця.

З питання «Реєстрації пасіки» та створення громадської організації пасічників в Міловському районі заслухали керівника громадської спілки «ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА СПІЛКА ПАСІЧНИКІВ» Олександра Іваненко.

Головний спеціаліст - державний фітосанітарний інспектор відділу контролю за обігом засобів захисту рослин управління фіто санітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Тетяна Дзюба розповіла про зобов’язання юридичних та фізичних осіб при застосуванні засобів захисту рослин.

На нараду також була запрошена Начальник Міловської ДПІ Станично-Луганського Управління ГУ ДФС у Луганській області Олена Вороніна, яка висвітлила питанні ведення книг обліку та одержання довідки 3-ДФ власниками пасік.